Αγγλικα

Εκδηλώσεις

Photo by: Ανδρέας Ιερείδης

November 12 2018
Εκδήλωση Δικτύωσης LIFE Cyclamen 2018
LIFE Cyclamen Networking event

Η ομάδα του Έργου LIFE Cyclamen διοργανώνει Εκδήλωση Δικτύωσης την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στο Centrum Hotel, στη Λευκωσία!

 

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν Δικαιούχοι Έργων LIFE με μακροχρόνια εμπειρία στην εκτέλεση Έργων, καθώς και ειδικοί στα θέματα Έργων LIFE από το εξωτερικό, οι οποίοι θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις πλούσιες εμπειρίες και τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα.

 

Η συγκεκριμένη Εκδήλωση Δικτύωσης θα επικεντρωθεί στις θεματικές προτεραιότητες του LIFE – κλιματική αλλαγή, περιβάλλον και φύση / βιοποικιλότητα, ενώ απευθύνεται κυρίως σε δικαιούχους:

  • Έργων LIFE που έχουν ολοκληρωθεί
  • Υφιστάμενων Έργων, και
  • Νέων Έργων τα οποία δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η διάχυση των αποτελεσμάτων των Έργων και η προώθηση ανταλλαγής εμπειριών με σκοπό την αναπαραγωγή και προώθηση των αποτελεσμάτων των Κυπριακών Έργων στο εξωτερικό και το αντίστροφο. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή.

 

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ: LIFE Networking Event Agenda.

 

Οι δικαιούχοι έργων LIFE (ολοκληρωμένων ή σε υλοποίηση) θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν σύντομες παρουσιάσεις (5 λεπτών) για τα αποτελέσματα και τον αντίκτυπο του έργου τους. Θα είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε μόνο 10 σύντομες παρουσιάσεις που θα επιλεχθούν ώστε να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

 

Επιπλέον, θα υπάρχει Knowledge Market για όλους όσους επιθυμούν να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους με διαφημιστικό υλικό, banners, κλπ, να συζητήσουν για το έργο τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες.

 

Επιδίωξη μας είναι οι παρευρισκόμενοι να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό όφελος από την εκδήλωση και για αυτό το λόγο θα ενημερωθούν εκ των προτέρων ποιοι άλλοι θα συμμετάσχουν και θα είναι σε θέση να κλείσουν ραντεβού για σύντομες συναντήσεις με όσους επιθυμούν.

 

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική και υπόκειται σε έγκριση. Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή τώρα!

 

Δείτε τις παρουσιάσεις από την εκδήλωση εδώ.