Αγγλικα

Νέα

Photo by: Γιάννης Ρούσος

June 01 2018
Η ομάδα του LIFE Cyclamen στο Φεστιβάλ της Green Dot στη Λευκωσία
LIFE Cyclamen team at Green Dot festival 2018

Η ομάδα του LIFE Cyclamen συμμετείχε και φέτος στο Φεστιβάλ της Green Dot, που έγινε το Σάββατο 12 Μαΐου στο Πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία περνώντας από το περίπτερό μας να μάθουν για το Πρόγραμμα LIFE , ποιος έχει δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και να ενημερωθούν για τρέχοντα έργα LIFE τα οποία βοηθούν τη χώρα μας να φτάνει τους περιβαλλοντικούς της στόχους.

 

Είχαμε επίσης την ευκαιρία να προσφέρουμε καθοδηγήση σε επισκέπτες που ήρθαν κοντά μας με ερωτήσεις για προτάσεις LIFE που σκέφτονται να καταθέσουν. Ένας από αυτούς ήταν και ο κύριος Μάριος Φιλίππου από την Green Dot, ο οποίος ήρθε σε μας με ερωτήσεις σχετικά με πιθανό διακρατικό έργο πληροφόρησης και επικοινωνίας  για Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή.

 

Το φεστιβάλ φέτος ήταν αφιερωμένο σε ένα Έργο LIFE που ολοκλήρωσε πρόσφατα η Green Dot –  το Rethink. Η εκστρατεία Rethink – Reduce, Reuse, Recycle ήταν μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τη Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση και Ανακύκλωση των απορριμμάτων.

 

Τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι πέρασαν μια απίθανη μέρα! Και για μας ήταν μια απίθανη ευκαιρία να προσεγγίσουμε το κοινό και να το ενημερώσουμε για το πώς το Πρόγραμμα LIFE βοηθά τη χώρα μας, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη, με την εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Περιβαλλοντικής Πολιτικής.

 

LIFE Cyclamen at the Green Dot festival 2018

LIFE Cyclamen at the Green Dot festival 2018