Αγγλικα

Νέα

Photo by: Γιάννης Ρούσος

October 11 2018
Κλείσιμο 1ης Ανοικτής Πρόσκλησης για επιχορήγηση συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης
LIFE Cyclamen Open Call winners

Το Έργο LIFE Cyclamen είχε ανακοινώσει μια Ανοικτή Πρόσκληση στις 17 Σεπτεμβρίου 2018 κατά την οποία προσκαλούσε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν ενδιαφέρον για επιχορήγηση της συμμετοχής τους σε μια εκδήλωση (συνέδριο, εργαστήριο, σεμινάριο, networking event κλπ.) της επιλογής τους, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

 

Σκοπός της επιχορήγησης ήταν η ανταλλαγή εμπειριών, βέλτιστων πρακτικών καθώς και η προώθηση της διάδοσης και χρήσης των αποτελεσμάτων των έργων (πιθανή αναπαραγωγή και εμπορευματοποίηση αποτελεσμάτων) που υλοποιούνται στο πλαίσιο του Προγράμματος LIFE σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, με κύριο στόχο την ενθάρρυνση των δράσεων δικτύωσης που θα οδηγήσουν σε μελλοντικές διακρατικές συνεργασίες και υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα LIFE.

 

Με ενθουσιασμό παραλάβαμε πληθώρα αιτήσεων για αυτή την επιχορήγηση. Οι αιτήσεις έχουν ήδη αξιολογηθεί και αυτοί που θα μπορέσουν να επωφεληθούν από την επιχορήγηση είναι:

  • Πάρης Φωκαΐδης, Frederick University Cyprus
  • Jonilda Kushta, Cyprus Institute
  • Μάριος Φιλίππου, Green Dot (Cyprus) Public Co. Ltd

 

Για όσους ήταν λιγότερο τυχεροί ή δεν κατέθεσαν αίτηση, μείνετε συντονισμένοι με την ομάδα του LIFE Cyclamen, καθώς θα ανακοινωθεί νέα Ανοικτή Πρόσκληση εντός του 2019!