Αγγλικα

Νέα

Photo by: Γιάννης Ρούσος

February 03 2020
Το LIFE Cyclamen στην Έκθεση ‘Get Connected’ 2020

Η ομάδα του Έργου LIFE Cyclamen συμμετείχε στην έκθεση ‘Get Connected’ που οργάνωσε η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο. Η έκθεση έγινε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020, στο Mall of Cyprus στη Λευκωσία. Στην έκθεση συμμετείχαν 19 δίκτυα και είχαν την ευκαιρία να δώσουν πληροφορίες και συμβουλές στο κοινό για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

 

Στο σταντ του LIFE Cyclamen ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το Πρόγραμμα LIFE – το χρηματοδοτικό μέσο της EE για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, να μάθει ποιος μπορεί να επωφεληθεί από αυτό το Πρόγραμμα και να συζητήσει τις ιδέες του που ίσως να μπορούν να τύχουν χρηματοδότησης. Μπορέσαμε να μοιράσουμε πληροφοριακό υλικό από Έργα LIFE που έχουν ολοκληρωθεί, αλλά και από τρέχοντα Έργα και φυσικά να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

 

Επιπλέον, εξηγήσαμε στο κοινό με ποιους τρόπους μπορεί η ομάδα του LIFE Cyclamen και το Εθνικό Σημείο Επαφής να υποστηρίξει τα Έργα LIFE στην Κύπρο και προτρέψαμε τον κόσμο να ζητήσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τα μέλη της ομάδας μας, εφόσον έχουν μια ιδέα να συζητήσουν, ή ψάχνουν για πιθανούς εταίρους.

 

Εάν και εσείς θα θέλατε μία κατ’ ιδίαν συνάντηση με κάποιο μέλος της ομάδας μας, επικοινωνήστε μαζί μας.