Αγγλικα

Εκδηλώσεις

Photo by: Ανδρέας Ιερείδης

March 18 2020
Webinar Συγγραφής Πρότασης LIFE

Μπορεί ο κορωνοϊός να σας έχει αλλάξει τις καθημερινές συνήθειες αλλά δεν μπορεί να σας σταματήσει από τη συγγραφή μιας επιτυχημένης Πρότασης LIFE! Το δεύτερο μας Εργαστήρι, που αποτελεί μέρος του Κύκλου Εργαστηρίων Συγγραφής Πρότασης για το Πρόγραμμα LIFE, θα διεξαχθεί διαδικτυακά, σε μορφή webinar.

 

Λάβετε μέρος σ’ αυτό το webinar και μάθετε από τον προσκεκλημένο μας ομιλητή, τον κο. Σόλωνα Μία (Ευρωπαϊκός Εκτελεστικός Οργανισμός για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – EASME) για τη σημαντικότητα της Ευρωπαϊκής Προστιθέμενης Αξίας. Ο κος. Μίας θα μας αναλύσει την ιδιαίτερη σημασία που έχει το εύρος καθώς και η ποιότητα συμβολής κάθε πρότασης σε έναν ή περισσότερους ειδικούς στόχους των τομέων προτεραιότητας του LIFE. Θα μας μιλήσει επίσης για το πώς η βιωσιμότητα των αποτελεσμάτων του έργου, σε μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο ορίζοντα, επιτυγχάνεται μέσω αναπαραγωγής και μεταφοράς. Τέλος θα τεκμηριώσει τη σημαντικότητα της διακρατικής διάστασης και των συνεργιών, συμπεριλαμβανομένων των πολλαπλών σκοπών, της ενσωμάτωσης/συμπληρωματικότητας, των πράσινων δημοσίων συμβάσεων και του οικολογικού σήματος.

 

Κατά τη διάρκεια του webinar θα επικεντρωθούμε και στα πιο κάτω θέματα:

  • Αναμενόμενοι περιορισμοί και κίνδυνοι
  • Ενδιαφερόμενα μέρη και κοινό στόχος του Έργου σας
  • Σημαντικότητα της Κοινοπραξίας

 

Παρακολουθώντας το webinar θα έχετε την ευκαιρία να θέσετε τα ερωτήματά και τους προβληματισμούς σας, τόσο στον κο. Μία, όσο και στην Ομάδα του LIFE Cyclamen.

 

Μπορείτε να δείτε την ατζέντα εδώ.

 

Ο κωδικός πρόσβασης στο webinar θα είναι διαθέσιμος σύντομα. Αν δεν έχετε ήδη εγγραφεί στον Κύκλο Εργαστηρίων Συγγραφής Πρότασης για το Πρόγραμμα LIFE, στείλτε τώρα ένα email στο cmavronicola@environment.moa.gov.cy με την παράκληση να προστεθείτε στη λίστα συμμετεχόντων.

 

Σημειώνεται ότι το webinar θα είναι πιο σύντομο σε σχέση με το Εργαστήρι που είχαμε αρχικά σχεδιάσει για εσάς. Σε κατοπινό στάδιο, η Ομάδα του LIFE Cyclamen θα μελετήσει την πιθανότητα οργάνωσης του εν λόγω Εργαστηρίου στην αρχική του μορφή.

 

Για να δείτε τις παρουσιάσεις και το βιντεοσκοπημένο webinar πατήστε εδώ.